Praktische informatie

Huisregels, Bereikbaarheid en veiligheid

Bereikbaarheid

Algemeen
Het terrein is door één ingang toegankelijk, de grote ingang van de Mazijk.
Bij deze ingang staan een beveiliger en een verkeersregelaar. Zij houden bij hoeveel bezoekers er binnen zijn. Er kunnen namelijk niet meer dan 750 personen op het terrein. Mocht het te druk zijn, dan kan het personeel je vragen om even te wachten tot er mensen het terrein verlaten. 

Per fiets
Kom je per fiets? Dan kun je je fiets parkeren in de fietsenstalling op de Mazijklaan. Zet je fiets op de daarvoor bestemde plekken en houd de vluchtroutes en toegangswegen te allen tijde vrij; foutgeparkeerde fietsen worden namelijk verwijderd.

Met de auto
We vragen bezoekers zoveel mogelijk te carpoolen of per fiets te komen. Mocht je met de auto komen, dan kun je die parkeren bij het Walplantsoen of op de parkeerplaats bij de haven.

Huisregels

Mazijk Culinair is Wijk op z’n best: gezelligheid, genieten van elkaar en van heerlijk eten, met een glimlach. Daar doen we als organisatie ons uiterste best voor, en daar hebben we jullie als bezoekers bij nodig.
Als we allemaal de huisregels in acht nemen, wordt het een onvergetelijk evenement!

  • Ga met je medebezoekers om zoals jij ook behandeld wilt worden en respecteer elkaar.
  • Aanwijzingen van de organisatie dienen te allen tijde worden opgevolgd.
  • Je betreedt het evenemententerrein op eigen risico; de organisatie is niet verantwoordelijk voor lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van je bezoek.
  • Ben je nog geen 18 jaar? Dan mogen we je geen alcohol schenken.
  • Servies en glaswerk blijft uiteraard op het evenemententerrein.
  • Wij serveren je de lekkerste hapjes en drankjes, dus je eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  • Wat we niet willen zien: discriminatie, agressie, drugs, wapens, dieren (tenzij om medische redenen noodzakelijk). Bij verdenking van wapen- en/of drugsbezit, mag de beveiliger je fouilleren.
  • Wie schade aan het terrein, de inboedel of personen veroorzaakt, kan een rekening verwachten.
  • In verband met het personeel en materiaal / ingrediënten die wij in moeten huren/bestellen, is er helaas geen terugbetaling mogelijk.

Veiligheid en service

EHBO
Op het terrein is een EHBO kit aanwezig.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen kun je afgeven of ophalen bij de productietent. Voor gevonden voorwerpen die na het evenement opgehaald worden, kun je contact opnemen met de organisatie.

Daalder