reserveer een tafel

Haute cuisine in je achtertuin, dat is wat Mazijk Culinair wil laten zien! De sterrenchefs van Nederland komen speciaal naar Wijk om je een unieke culinaire beleving te bieden.

En jij kunt daarbij zijn! 
Dit jaar zijn we terug op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni.

Schuif aan! Reserveer alvast een stoel, of tafel voor een hemelse lunch of diner, bereid door sterrenchefs!

Een culinair festival
De initiatiefnemers van Mazijk Culinair, topchefs Rik Veen, Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan hebben hun collega’s en vrienden gevraagd om Mazijk Culinair naar een onvergetelijk culinair hoogtepunt te helpen brengen. Hun filosofie? Hoog op smaak, creatief en spannend koken, met oog voor en dicht bij hun gasten! Vrijwel alles maken ze in eigen keuken, tot en met het zuurdesembrood. Met in de hoofdrol: groenten die in Nederland gekweekt of geteeld kunnen worden.

De meeste van deze topchefs zijn aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers; een gedreven vriendenclub van jonge honden en oudgedienden die als topchefs liefde voor kwaliteit en ambacht delen, en gezamenlijk onderweg zijn op een reis naar de ultieme smaken.

Reserveringsformulier